EJ schilders Veenendaal
0620 42 11 63

EJ schilders
Lunenburg 30
3904 JN Veenendaal

home werkzaamheden over referenties contact


SchilderwerkenOnze hoofddiscipline is het uitvoeren van schilderwerk conform uw wensen en eisen. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en nieuwbouwschilderwerk. Deze werkzaamheden voeren wij uit naar volle tevredenheid van verzekeraars, aannemers, bedrijven en particulieren.

Schilderwerk

Elk project krijgt bij ons zijn eigen voorbereiding. Deze voorbereiding begint al bij het uitbrengen van de offerte. Bij ons krijgt u een overzichtelijk ingebonden en gespecificeerde offerte, zodat u exact weet wat u van ons kunt verwachten.

Voorafgaand aan de offerte voeren wij altijd een goede inspectie uit.. Hierbij nemen wij de gebreken aan de ondergrond en het verfsysteem op met de daarvoor benodigde apparatuur. Wanneer blijkt dat er aanvullende maatregelen zoals houtrotherstel nodig zijn, dan nemen we dat mee in de offerte. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het herstellen van houtrot.
Ons uitgangspunt is dat er 100% kwaliteit moet worden geleverd, dit is alleen mogelijk met een passende voorbewerking van de te behandelen ondergrond en het gebruik van de juiste materialen.
Bij de uitvoering van uw gewaardeerde opdracht kunt u erop vertrouwen dat wij veilig werken. Wij zijn een VCA-1 goedgekeurd bedrijf dat gebruikt maakt van modern materieel en goede persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wij doen niet moeilijk over nazorg of service. Wilt u het schilderwerk ook op de langere termijn in een gegarandeerd goede conditie houden dan kunnen wij dit voor u invullen in de vorm van meerjaren onderhoud, waarbij wij uiteraard de bijbehorende controlewerkzaamheden uitvoeren.Kijkt u ook eens bij firma Kelderman Bouw uit Ede. Wij werken veel met hen samen voor renovatie en onderhoud.
Wandafwerking


Behangen

Behangen blijft de populairste wandbedekking in Nederland. Behang is er in tientallen soorten, variërend van gewoon papier behang tot schuimvinyl behang.

Plakken van het behang gebeurt of met kleine overlappingen tussen de banen, dus: overlappend, of met de randen precies tegen elkaar aan, dit heet stotend. Behang met patronen wordt altijd stotend geplakt. Voor elke soort behang is er een andere lijm. Hoe zwaarder het behang, hoe zwaarder de lijm.

Soorten papier behang:

  • Papier behang, enkele laag papier
  • Duplex behang, dubbele laag papier
  • Vliesbehang (glasvezel)
  • Rauhfaser behang, geperste houtvezel behang in: grof, middel en – fijn.

Soorten kunststof behang:

  • Acryl behang, papieren ondergrond met een kunststof toplaag.
  • Sterk en afwasbaar.
  • Vlakvinyl behang, glad kunststof behang, 100 % afwasbaar, zeer – sterk, glad oppervlak
  • Schuimvinyl, 100 % afwasbaar, zeer sterk, reliëf oppervlak

Tip voor Nieuwbouw:
Bouwbehang wordt in nieuwe huizen vaak op de muur geplakt en is meestal niet het mooiste behang. U moet dit behang echter minimaal 6 maanden laten zitten. De muren van een nieuwbouwhuis zijn nog niet helemaal uitgewerkt en dit kan kleurverschillen geven in het behang.

Spachtelputz

Naast behangafwerking, bestaat er diverse soorten van spachtelputz. uiteraard kunnen wij u de diverse vormen laten zien en voor u op de wand aanbrengen.

Spachtelputz


Spackspuiten


plastcoat830

Spackspuiten is een veel toegepaste manier voor het netjes en duurzaam afwerken van plafonds en wanden. Omdat deze manier van afwerken een langdurig mooi resultaat geeft, wordt er door onze klanten steeds vaker voor deze afwerking gekozen.

Spackspuiten is een kunst op zich en is mede afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond. EJ schilders heeft alle juiste apparatuur in huis om er voor te zorgen dat uw wanden en plafonds een duurzame afwerking krijgen.Glaszetten


U wilt een goed advies betreffende de juiste glassoort voor uw pand? Geen probleem, want wij kunnen u uitgebreid informeren over isolerende beglazing en de voordelen ervan.

Auto

Zo kunt u op stookkosten besparen, condensvorming beperken en inbraakvertraging/-wering realiseren. Ook kunnen wij u informatie verschaffen over gelaagd, gehard, kogelwerend, warmtewerend, warmteabsorberend, getint en figuurglas.

Wilt u weten wat er bij u mogelijk is? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.Kleuradvies


Naast een beschermende functie heeft schilderwerk natuurlijk ook een belangrijke esthetische functie. De kleurstelling en het afwerkingniveau zijn bepalend voor de uitstraling van uw woning of pand. Kiezen voor kleur kan moeilijk zijn, dankzij onze brede productportfolio en ruime ervaring kunnen wij u uit ervaring vertellen welke combinaties van kleuren goed passen. Daarnaast kunt u uitgebreid ideeën opdoen d.m.v. deze website, diverse kleurstalen en voorbeelden uit de praktijk.

Verf bestellen / Advies

Indien u als particulier zelf aan de slag wilt met professionele verven en materialen, en daarbij het juiste advies wilt hebben over geschikte verfsoorten, kleuren en verwerkingstechnieken dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.